ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Reunió clau de CC per decidir si presenta llista territorial a la Massana

www.andorradifusio.ad

Ciutadans Compromesos ha celebrat aquest dilluns una reunió on els integrants han de decidir si es presenten als comicis generals amb una llista territorial. Fonts relacionades amb la formació apunten que és la decisió que té, a hores d'ara, més adeptes entre els membres d'aquest grup parroquial de la Massana. Això complicaria les opcions de l'anomenada tercera via de presentar candidatura parroquial.

Ciutadans Compromesos ha celebrat una reunió aquest dilluns a la tarda per decidir si el grup parroquial presenta una candidatura territorial. Fonts relacionades amb el grup polític han assegurat que l'opció preferida pels integrants és presentar-s'hi. D'aquesta manera s'intentaria evitar la trencadissa entre els afiliats que tenen sensibilitats diferents. Si aquesta opció és l'elegida s'haurien de triar els candidats i un dels més probables seria Carles Naudi, que actualment és conseller general integrant a la tercera via. Segons aquestes fonts, Naudi apostaria, en aquest cas, per anar amb Ciutadans Compromesos, "per coherència".

Sant Julià

Precisament, l'anomenada tercera via té clara la llista territorial de Sant Julià, on repetirien Josep Majoral i Carine Montaner. Preveuen estar presents en 4 o 5 parròquies. Les reunions estan força avançades amb els ex-liberals d'Escaldes encapçalats per França Riberaygua.

DA

DA continua treballant per tenir presència arreu. Amb parelles clares, com Jordi Torres i Maria Martisella a Encamp i altres opcions que encara no estan del tot tancades. A Canillo, per exemple, s'està pendent del sí de Meritxell Palmitjavila. A Ordino, a banda de l'opció taronja que podria estar liderada per Joan Martínez Benazet, hi ha una possibilitat consolidada a dia d'avui: una plataforma independent. En aquesta parròquia encara no ha fructificat el pacte entre PS i Liberals, que sí han anunciat a cinc parròquies. En tot cas, sembla que David Rios i Cathy Juan encapçalaran la llista a Encamp.

SDP, mentrestant, ja ha deixat clar que no estarà a la Massana ni Canillo.

Informa: P. Moliné-D. Domingo-A. Pifarré-J. A. Sarmiento

Comparteix: