ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Riberaygua posa el càrrec a disposició pel cas de les escoltes

www.andorradifusio.ad

El ministre Riberaygua, arran dels cessaments ahir del director i director adjunt de la policia, va posar el seu càrrec a disposició del cap de Govern, que no li va aceptar i li va demanar, en canvi, que arribés fins el final de la legislatura.

Antoni Riberaygua era el ministre de l'Interior quan van succeir els fets relacionats amb el cas de les escoltes telefòniques a l'edifici de la Policia i va ser la persona que, juntament amb el cap de Govern, Albert Pintat, va nomenar Joan Ramon Peralba i Pere Gispert com a cúpula del Cos de Policia.

Dilluns després de saber-se que estaven inculpats en el cas de les escoltes, el ministre de la Presidència actual, Antoni Riberaygua, va posar el seu càrrec a disposició del cap de Govern. Se'l va ratificar en el càrrec i Antoni Martí li va demanar seguir fins el final de la legislatura.

Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, Antoni Riberaygua va acceptar continuar, després de superar una crisi que més enllà dels comandaments policials va arribar al mateix gabinet de Govern.

Després de la destitució de Peralba i Gispert, qui estaria meditant la renúncia són el cap d´afers interns, Ramon Sancho, que es planteja jubilar-se, i un dels directors adjunts que quedaven juntament amb Maribel Lafoz, Miquel Àngel Barbolla, que no voldria seguir amb aquest càrrec.

Informa: Xavi Mujal

Comparteix: