ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Un robot d'intel·ligència artificial, protagonista de la segona jornada del Congres Internacional de Blockchain

www.andorradifusio.ad

Centenars de persones s´han apropat a l´esdeveniment internacional de blockhain acollit a Andorra per primera vegada. Una segona jornada que ha estat protagonitzada per diversos tallers i conferències, i en especial, per la mostra del robot amb inteligència artifcial més avançat tecnològicament d´Espanya.

Diverses conferències i tallers s'han dut a terme durant el congrés internacional de blockchain acollit per primera vegada a Andorra. El convidat especial, però, ha estat un robot que amb intel·ligència artificial és capaç de comportar-se com un humà.

Infinites aplicacions que se li poden programar, i que garanteix una total seguretat en la informació que el robot absorbeix gràcies a un dels aventatges de la tecnologia blockchain.

A través de les ponències s´ha explicat les infinites utilitats que aquesta tecnologia té. No tan sols en el més conegut sector empresarial, sinó en altres sectors, com és la sanitat.

És la primera vegada que Andorra acull el congrés. Un esdeveniment multicultural que celebra la seva segona edició, després d´una primera que va ser un èxit i que té com a objectiu consolidar-se internacionalment.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: