ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Rosa Gili alerta que la situació de l'habitatge comença a ser "inviable"

www.andorradifusio.ad

La situació de l'habitatge comença a ser inviable. Ho assegura Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes-Engordany, que afirma que és positiu que hi hagi gent d'alt poder adquisitiu que vulgui venir al Principat però els residents també han de poder viure-hi.

Toc d'alerta de Rosa Gili per la preocupant evolució del mercat de l'habitatge, sobretot el de lloguer. Constata que el gran boom de la construcció, que té Escaldes-Engordany com a un dels principals exemples, està fent créixer la bombolla immobiliària. Afegeix que això sembla perjudicar la majoria de la gent.

"Està molt bé que vingui gent de fora i que puguin invertir, però la gent d'aquí també han de poder viure", remarca Gili tot assegurant que la situació "comença a ser inviable" i que "hi ha un problema social important". "Només hem d'escoltar el raonador del ciutadà i les enquestes del CRES". 

El comú que presideix vol dur a terme un projecte d'habitatges a preu assequible. També aposta per la creació d'un pulmó verd al centre del Clot d'Emprivat que sortiria de la cessió dels propietaris que volen construir més torres de gran alçada. Però té clar que són necessàries més iniciatives i d'àmbit nacional.

Informa: Pere Moliné

Comparteix: