ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

RTVA amplia els espais de treball per recuperar el 100% de la programació

www.andorradifusio.ad

Amb l'objectiu de poder continuar oferint continguts informatius de qualitat, Ràdio i Televisió d'Andorra amplia els espais de treball transformant una part de l'edifici Bomosa-Alba en una ampliació de la redacció. D'aquesta manera la casa s'adapta de nou a les recomanacions sanitàries.

Els mitjans de comunicació no són aliens a la realitat social i també han patit les conseqüències de la situació sanitària. És per això que RTVA redistribueix l'equip de professionals buscant la manera de tornar a treballar a ple rendiment.

Així, el grup de treball estarà dividit en dos. Segons explica el director general d'RTVA, Xavi Mujal, "es tractava de trobar un altre lloc fora de les instal·lacions on ubicar l'altra meitat de la gent que habitualment ocupa la redacció, i Bomosa es va posar ràpidament a la nostra disposició per poder ocupar una planta de l'espai de coworking que tenen al centre d'Andorra la Vella".

A través de la xarxa digital, es podrà treballar de manera conjunta tot i que s'haurà de fer un esforç en la coordinació. L'objectiu principal és que tota la plantilla d'RTVA torni al lloc de treball per oferir continguts de qualitat aprofitant tots els recursos. "Serà una nova manera de treballar però la ciutadania, que és per qui treballem, no notarà res diferent, sinó al contrari, ja que a partir del dia 11 de gener, tornen els continguts habituals".

Amb el 2021 RTVA recupera els programes que havien quedat en suspens el mes de març. Així, a partir de l'11 de gener, els espectadors podran tornar a gaudir del magazín d'ATV "La rotonda", amb Rosa Alberch i el programa d'esports "Dia E", amb Joan López. Ràdio Nacional també recupera la programació habitual.

Informa: Anna Mata
Imatges: Sergi Linares -Kevin Ribeiro

Comparteix: