ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El SAAS investiga les denúncies d'infermeres del Cedre contra la coordinadora per comportament vexatori

www.andorradifusio.ad

El SAAS ha obert un expedient informatiu al Cedre per les denúncies d'un grup infermeres contra la coordinadora per comportament vexatori.

El SAAS ha decidit intervenir obrint un expedient informatiu al centre per aclarir uns fets denunciats per un grup d'infermeres. La direcció del servei va rebre una carta que criticava un cúmul d'actituds i comportaments vexatoris de la coordinadora del centre contra les infermeres.

Fonts properes al SAAS han confirmat que ja s'ha aconseguit tota la informació de les dues parts, després de rebre les al·legacions de l'afectada, i no es preveuen sancions.

El canvi de model del centre és un dels detonants del mal clima laboral. Des del Col·legi d'Infermeria es remarca que els han comunicat la voluntat de crear taules de treball conjuntes amb el SAAS i el ministeri de Salut per decidir els canvis. Tot i això, des del mateix col·legi també destaquen que ja s'han començat a prendre decisions sense comunicar-ho prèviament o de forma molt ràpida. De fet, asseguren que ja s'han reubicat dues persones amb formació en aquest nou model.

Informa: Joel Romero 

Comparteix:

3.235.11.178