ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Saló de la gent gran celebra l'onzena edició aviciant els padrins

www.andorradifusio.ad

Planejar un viatge, solucionar problemes del mòbil, revisar-se l'oïda o la vista. Aquest dijous són moltes les consultes que la gent gran pot fer en l'onzè saló dedicat a aquesta generació, que també s'acosta fins aquí per presumir de la vellesa més bella.

Ben aviat al matí els cònsols Trini Marín i Marc Calvet acompanyats del ministre Filloy i les conselleres Rosa Gili i Carine Montané han inaugurat el Saló de la gent gran. 

Els visitants més matiners han començat pels rituals de bellesa. Aquí són tots gratuïts, des de pentinar-se a fer-se un tall de cabell, nou per a alguns."Normalment m'ho faig jo sol", explica un padrí.

També els tractaments per a la cara, locions i aplicacions de massatges. Avui no hi ha límit."M'han dit que demani tot el que vulgui i jo o he demanat perquè no soc de demanar molt", explica la Carmen.

La manicura és un dels serveis més sol·licitats, per això, com més mans millor. "Dos noies, una per cada mà, Això no m'ho havien fet mai", diu la Maria. Mentre que l'Helena no es perdrà cap activitat: "Ara em faig la manicura, després un pentinat, al migdia faré zumba i a la tarda participaré a la desfilada".

Els estudiants d'FP d'Aixovall ja fa anys que participen en l'esdeveniment i que van a les residències per fer el servei. Fer aquest intercanvi generacional és un fet que valoren molt positivament més enllà de la seva professió. Esther Ruiz és la coordinadora de l'espai de bellesa i destaca com activitats com aquestes "permeten que se sentin mimats i nosaltres sortim amb una molt bona sensació. M'encanta la gent gran".

L'onzena edició del saló inclou una vintena institucions i empreses que aprofiten per promocionar els seus productes. N'hi ha d'específics, com la prova de la pressió intraocular per prevenir el glaucoma, per la salut auditiva, conèixer programes de tallers i activitats de diferents entitats, organitzar un viatge o solucionar problemes amb el mòbil.

A la tarda el saló continua amb més activitats. A partir de les 15h els Becaris de Ràdio Nacional emetran un any més en directe un programa especial des del saló per compartir acostar a l'audiència l'activitat i l'ambient d'aquesta edició.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Fernando Montero

 

Comparteix:

54.236.59.154