ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El Saló de la infància bat rècords d'assistència al Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

Amb 756 assistents, s'han batut rècords d'assistència al Saló de la infància al Pas de la Casa. Els organitzadors atribueixen l'èxit a l'afluència de turistes. Les activitats més populars han estat les relacionades amb videojocs, simuladors i tallers de disfresses. 

L'afluència de visitants al Saló de la infància ha rebut un registre d'un 3,5% superior a l'any passat. Han passat més de 700 persones pel centre esportiu on s'ha instal.lat el saló. Els dies previs a la vigília de Reis han estat els més concorreguts amb 300 persones, el 3; i 270, el 4 . Entre les 90 activitats proposades les més exitoses han estat les competicions amb vídeoconsola, 'What you play', els simuladors, el taller disfresses i maquillatge per a totes les edats i la ludoteca per als més petits. Des de l'organització també destaquen les actuacions amb molt bona acollida. 

En total han visitat l'activitat estrella de les festes 7.244 persones, que també resulta un 3,5% més que l'any anterior. 

Encamp, que enceta les dates del saló abans d'acabar l'any  també ha registrat un increment respecte al 2018, en aquest cas més baix, de l'1,5%. Prop de 6.500 persones han passat pel saló amb afluències que superen les 1.300 persones els dies 28 i 29 de desembre. 

El saló ha ofert als infants i adolescents i joves fins als 18 anys una oferta lúdica per gaudir d’activitats esportives i d’aventura, espectacles, tallers i manualitats durant les festes. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Arxiu RTVA 

Comparteix:

3.234.250.24