ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Salut atribueix les baixes de treballadors del Cedre a les jornades de tretze hores i nega retallades a la plantilla

www.andorradifusio.ad

Joan Martínez Benazet, ministre de Salut, constata que les jornades de treball al centre sociosanitari El Cedre són esgotadores.

I, per això, ha dit, es volen canviar els torns de tretze hores a set. Així ha contestat a una pregunta parlamentària de la consellera de Terceravia+UL+Independents sobre l'elevat nombre de baixes laborals entre el personal.  La consellera Carine Montaner ha reiterat el "mal ambient i malestar" que es viu entre els treballadors, així com la preocupació de les famílies.

Martínez ha reiterat que el motiu del canvi de torns és evitar aquesta situació i ha dit que s'incrementarà el personal, no que es reduirà. Ha remarcat diverses vegades que "el Cedre no és una clínia geriàtrica, sinó un centre sociosanitari".

D'altra banda, Víctor Filloy, ministre d'Afers Socials, ha explicat que el CRES està fent dos estudis: un sobre les persones grans que viuen soles i un altre sobre el grau de dependència de la població per conèixer les dades reals que permetin afinar un full de ruta per afrontar l'envelliment i els malalts crònics.

Informa: Pere Moliné

 

Comparteix:

3.237.178.91