ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Salut vol reforçar els coneixements del personal que utilitza la història clínica compartida

www.andorradifusio.ad

El Ministeri de Salut prepara una formació per reforçar els coneixements dels professionals que utilitzen la història clínica compartida. Actualment se n'imparteix una relacionada amb la normativa, els accessos i la seguretat en l'ús de l'eina.

El Ministeri de Salut prepara una formació per reforçar els coneixements dels professionals que utilitzen la història clínica compartida.  Actualment, ja se n'imparteix una relacionada amb la normativa, l'accés i la seguretat en l'ús de l'eina, que finalitzarà al desembre. Així ho explica el titular de Salut en resposta a una pregunta escrita tramitada per la consellera general socialdemòcrata, Susanna Vela.

Segons Albert Font, el SAAS posa a disposició dels professionals amb accés a la història clínica compartida un centre d'atenció per telèfon i un correu electrònic en horari de dilluns a divendres, per donar resposta a incidents i peticions. En cas d'urgència, es disposa d'un telèfon de guàrdia d'informàtica de 24 hores cada dia. 

També s'ofereixen recomanacions i comunicacions relacionades amb l'ús de l'eina. En la resposta, el ministre destaca que s'està preparant un pla de formació per reforçar els coneixements dels professionals i augmentar la qualitat de les dades que queden recollides en la història clínica compartida. 

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Roser Puigbò

Comparteix: