ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sandra Cano critica la manca de transparència de les legislatures de Demòcrates

www.andorradifusio.ad

Sense el cap de llista, Josep Roig, que es trobava en el debat organitzat per l'Associació dels Professionals de la Comunicació, Progresisstes SDP va tenir dilluns la primera trobada amb la ciutadania a Canillo, seguint l'ordre protocol·lari de parròquies.

Progressistes SDP ha triat el Palau de gel de Canillo per fer la primera reunió pública. Hi ha intervingut la número 2 de la llista nacional, Sandra Cano. Canillo, una parròquia en la qual no han presentat llista territorial.

En la trobada amb la gent de Canillo, Sandra Cano ha desgranat els grans eixos del programa de Progressistes i ha aprofitat per criticar la manca de transparència en les darreres dues legislatures de Demòcrates per Andorra. En aquest sentit, la número 2 de la llista s'ha referit a les negociacions amb la Unió Europea o al cost del Cirque de Soleil. També ha parlat sobre les finals de la Copa del Món d'esquí

A la reunió també han intervingut l'ex-conseller general Víctor Naudi i el president de Progressistes, Jaume Bartumeu.

Naudi ha avançat la intenció de redreçar les institucions del país, que, assegura, han patit un retrocés important, ha criticat que Andorra miri més ara cap a Espanya que cap a França i ha defensat un canvi en la llei de transferències comunals, al temps que advocava per unes institucions transparents i lliures de corrupció.

Bartumeu, per la seva banda, ha estat categòric en assegurar que el país està pitjor que quan el seu Govern el va deixar fa vuit anys.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa       

Comparteix: