ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sandra Tudó titlla d'unió "amb l'enemic" el pacte entre Liberals i Demòcrates

www.andorradifusio.ad

La consellera a la minoria liberal del comú d'Ordino, Sandrà Tudó, ha qualificat el pacte entre Liberals i Demòcrates d'unió "amb l'enemic" i creu que no hi ha hagut honestedat política. Assegura que les seves opinions li han passat factura. Tudó ha deixat les darreres setmanes el comitè parroquial.

Sandra Tudó ha explicat al programa Ara i Aquí de Ràdio Nacional que no tornarà a presentar-se en una candidatura amb Liberals si aquests fan a Ordino el mateix pacte que hi ha al Govern.

Per coherència, la consellera independent descarta qualsevol acord amb Demòcrates. Ha criticat que el partit s'ha unit "amb l'enemic que durant 8 anys vam criticar durament". "No m'han semblat bé les formes tot i entendre que es faci per "l'estabilitat del país", ha dit afegint que "a nivell personal i d'honestedat política em costa molt i sóc molt reticent". Una postura que li ha valgut haver de marxar del comitè liberal de la parròquia.

Tudó no tanca la porta a tornar a encapçalar o participar en una candidatura per a les comunals del 15 de desembre, ja sigui amb Liberals o amb una altra força, sempre que l'engresqui el projecte.

De l'experiència dels quatre anys a la minoria celebra, sobretot, la solució trobada per a Arcalís amb l'entrada a l'accionariat de Saetde.

Entrevista completa a la consellera de la minoria liberal a Ordino, Sandra Tudó, a l'Ara i Aquí:

Informa: Jordi Cama
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

3.226.245.48