ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sans es desvincula del comitè parroquial per posar els noms per davant del projecte

www.andorradifusio.ad

El conseller socialdemòcrata a la minoria del comú d'Encamp no està d'acord amb com s'han fet les coses des del comitè parroquial i per aquest motiu se n'ha desvinculat, tot i que continua actiu al partit en l'àmbit nacional. Joan Sans considera que haver posat els noms per davant del projecte ha impedit articular una proposta realment alternativa. Li hagués agradat que a la parròquia s'haguessin presentat només dues candidatures i ara creu que n'hi haurà tres o quatre.

Els moviments del comitè parroquial del PS a Encamp no han agradat a Joan Sans, conseller de la minoria al comú els últims 8 anys.

Sans, que ja no pensava presentar-s'hi, defensa que hagués calgut un altre tarannà per construir una alternativa al poder actual. Assegura que li hagués agradat que a les comunals es presentessin només dues llistes i creu que ara n'hi haurà tres o quatre. Opina que havien "d'haver treballar d'una altra manera que possibilités una alternativa real en què fóssim capaços de no parlar de números a l'hora d'organitzar la llista".

El conseller de comú a l'oposició ha fet balanç del mandat de Jordi Torres i ha lamentat que la inversió al Pas de la Casa per part de Saetde continuï encallada. "La clau de la nostra parròquia es diu Saetde. Primer es va traduir en un acord d'intencions i després en un acord d'inversió. I què tenim ara? Res", ha declarat.

Per fer que aquesta inversió sigui realitat cal donar garanties de continuïtat de la concessió a Saetde i això s'ha demostrat que només és possible convocant un concurs internacional. Un extrem que des de la seva formació ja fa anys que defensen.

Sobre el seu nomenament com a director de Política Lingüística ha argumentat que és un càrrec tècnic al qual com a funcionari no s'hi podia negar.

Entrevista completa al conseller del PS a la minoria del comú d'Encamp, Joan Sans, a l'Ara i Aquí:

Informa: Ester Pons
Imatges: Anna Romagosa
Locució: Montse Grau

Comparteix:

18.204.55.168