ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Sant Julià acull a partir de dijous les primeres Jornades sobre salut planetària

www.andorradifusio.ad

La salut planetària serà objecte d'estudi aquest dijous i divendres a l'auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria, amb la celebració de les primeres jornades al país dedicades a aquest disciplina nova.

El concepte interrelaciona la salut de les persones amb la del planeta. Hi haurà cinc taules rodones amb temàtiques com el canvi climàtic, la digitalització dels serveis de salut o la importància de la biodiversitat per a la salut. També s'oferirà una conferència sobre l'efecte de la pandèmia en la salut mental.

Les jornades buscaran oferir conclusions i aportar possibles solucions per afrontar el problema. Així ho ha explicat  el coordinador de les Jornades de Salut Planetàries, Jordi Serrano, que volen assolir diversos objectius. "L'objectiu de les jornades acostar la salut planetària als sanitaris i a la població. El segon objectiu és fer un projecte de conclusions i, evidentment, si aquestes conclusions es tiren endavant i s'arriba a un consens entre els experts, es podria arribar a fer un document blanc".

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA - Pere Besolí

 

 

Comparteix: