ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sant Julià dedica una jornada als videojocs més populars amb la primera Game Zone

www.andorradifusio.ad

Sant Julià és aquest dissabte el punt de trobada dels amants dels videojocs. Amb la primera edició del Gamezone, el comú lauredià busca oferir una alternativa d'oci per als nens i joves de la parròquia amb el que més els agrada, competicions de jocs com el Fornite, el FIFA o el Brawl Stars.

Aquest dissabte a Sant Julià de Lòria la cosa va de videojocs, ja siguin d'ordinador, per a mòbils i tauletes o en simuladors.

Una forma d'entreteniment que continua reunint adeptes i que, al contrari del que es pot pensar, han esdevingut una alternativa per relacionar-se que ja han adoptat nens i adolescents.

I sempre que hi ha videojocs, hi ha una competició, que és la millor manera perquè els jugadors puguin fer gala de les seves habilitats amb els comandaments.

Des del comú veuen la iniciativa com una alternativa d'oci per als joves que ja han acabat els exàmens i tenen la vista posada en les vacances. Continuen fent partides, però ja no estan tancats a la seva habitació, sinó en un ambient distès i dinàmic.

En la primera edició del Game Zone, els primers i segons classificats del FIFA i del Brawl Stars guanyaran targetes regal, mentre que els millors al Fornite marxaran a casa amb teclat i auriculars nous.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Guillem Casal

Comparteix: