ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Sant Julià farà l'aportació al fons de solidaritat quan tingui clars els comptes i Escaldes-Engordany la farà directament a la CASS

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià no preveu tenir definida la part del pressupost que destinarà al fons de solidaritat com a mínim fins setembre. De fet tampoc hi ha marcada una data límit perquè els comuns facin aquesta aportació. Per la seva banda Escaldes-Engordany podrà fer l'aportació directament a la CASS tenint en compte que és la voluntat tant del Govern com del comú.

El cònsol de Sant Julià de Lòria es reafirma en el seu posicionament respecte de l'aportació del comú al fons de solidaritat del Govern. Això vol dir que la prioritat continua sent saber fins a quin punt la crisi sanitària ha afectat les arques comunals i els diners que caldran per reactivar la parròquia. Una feina que no creu que puguin tenir enllestida abans de setembre, fet que allargaria una mica més la decisió sobre la suma que aportarà. "Un cop tinguem això ben clar, anunciarem la xifra i acte seguit farem la transferència", insisteix el cònsol major, Josep Majoral.

Escaldes-Engordany, per la seva banda, recorda que no hi ha cap data fixada per fer les aportacions al fons de solidaritat i la cònsol major entén que l'executiu té prou recursos ara per ara per fer front a les necessitats més immediates. "És una aportació que el Govern ens ha demanat, però estem parlant d'unes quantitats molt importants i el Govern té diners d'Andorra Telecom, a FEDA... Entenc que no hi ha una superurgència i per tant a dia d'avui no ens han posat una data límit ni crec que ens l'haguem de posar nosaltres", reiterava Rosa Gili.

També ha afegit que el comú farà finalment l'aportació directament a la CASS tenint en compte que és un acord que ha pres amb l'executiu. De fet ha recordat que la legislació actual tampoc preveu que els comuns facin transferències al Govern.

Informa: Anna Pifarré
Imatges: Kevin Ribeiro-Arxiu

Comparteix:

3.239.51.78