ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sant Julià incorporarà un educador de carrer per atendre millor els joves

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià de Lòria vol crear la figura de l'educador de carrer. La intenció és poder captar i cobrir les necessitats dels joves de la parròquia. És una de les iniciatives emmarcades en les línies de treball del departament d'Infància i Joventut comunal.

El departament de Social del comú lauredià vol impulsar les accions dirigides al jovent per conèixer millor les seves inquietuds i necessitats. Per aquest motiu al final d'any és previst que s'incorpori un educador de carrer, un treballador que podria apropar-se de manera més informal als joves.

És una de les iniciatives dirigides a incrementar-hi l'atenció. La tècnica d'infància i joventut, Lídia Rebés, explica que "com a Sant Julià només tenim educació primària i no secundària, els joves fan el grup d'amics fora de la parròquia i és difícil captar aquest col·lectiu". La consellera de Social, Paquita Barbero, argumenta així la creadora de l'educador de carrer, per tal de "captar els joves i sigui més proper que venir a un despatx".

El comú també vol intensificar el treball amb els joves en situació més vulnerable i impulsar la celebració d'un consell de joves entre 12 i 18 anys. Seria el mateix que amb el Consell d'infants, que permet als més petits participar com a ciutadans.

Informa: Ana Alamán
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: