ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sant Julià de Lòria emetrà en directe la missa de diumenge de rams i la de pasqua

www.andorradifusio.ad

Les esglésies del país animen a celebrar les cerimònies de Setmana Santa des de casa. Sant Julià de Lòria emetrà en directe pel dial 168 d'Andorra Telecom les misses de diumenge de rams i la de pasqua.
 

Enguany no es podran veure imatges de places plenes de gent durant la celebració del diumenge de rams.

Les esglésies del país viuran unes imatges insòlites i és que les celebracions multitudinàries han quedat totalment restringides a l'interior dels temples i sense assistència de gent a causa de la crisi del coronavirus. Tampoc es realitzaran les tradicionals processons de Setmana Santa.

Però les esglésies dels comuns animen a celebrar-ho des de casa, a través de les xarxes socials.

Pel que fa a la parroquia de Sant Julià de Lòria, Andorra Telecom ha obert el dial 168, en el qual es podrà veure en directe a tot el país el canal Lòria Televisió que fa les retransmissions de les misses d'església de Sant Julià i Sant Germà.

El mossèn de Sant Julià de Lòria, Pepe Chisvert, explica al respecte que "el proper diumenge a les 11.30 farem la retransmissió de la missa de diumenge de rams i també farem la de pasqua". També afegeix que, en referència als oficis de dijous i divendres sant i la vetlla pasqual, "probablement connectarem amb el canal del Vaticà".

D'altra banda els col·lectius parroquials i els voluntaris de Càritas de la Seu d'Urgell han engegat una campanya per celebrar a través dels balcons de les cases el diumenge de rams, animant la gent a fer palmes i palmons a casa a través de manualitats de paper.

Les celebracions i actes de la catedral de Santa Maria, estaran presidides pel copríncep Joan-Enric Vives i es podran seguir en directe pel web del bisbat.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Arxiu - Xabier Moreira

Comparteix:

3.233.229.90