ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sant Julià reserva 1,7 milions per a un nou passeig pel riu fins a la frontera

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià ha aprovat l'adjudicació per 1,7 milions per un passeig al llarg del riu Valira des del nucli urbà fins a la frontera del riu Runer. Les obres queden supeditades a l'aprovació del projecte per part del Govern, a les consideracions mediambientals i a les activitats aquàtiques que s'hi puguin fer. La minoria comunal ha votat en contra.

El passeig seria la continuació del Camí saludable dels drets humans, iniciativa del Govern que comença a Ordino i s'acaba a Sant Julià. El comú ha agafat la idea i projecta allargar-lo fins a la frontera del riu Runer. L'execució de les obres, adjudicades a Treballs públics Unitas, queda pendent de rebre el vistiplau del Govern i a la futures activitats aquàtiques que s'hi puguin fer i que el comú no ha concretat. "És una bona obra, un bon projecte per al Govern", assegura el cònsol major. "El felicitem i esperem poder-lo continuar i donar més via a la nostra parròquia", ha afegit.

La minoria comunal ha votat en contra de l'adjudicació per considerar que el camí no mereix una despesa d'1,6 milions d'euros. A més creuen que aquests diners es podrien dedicar a altres projectes. "Els comptes de la parròquia no estan en el millor moment. En aquests estats s'ha de prioritzar una inversió en els llocs on poden donar un major rendiment", creu el conseller d'Unió Laurediana Joan Albert Farré.

El comú també ha aprovat, com es va presentar en la darrera sessió, un suplement de crèdit de 300.000 euros destinat a la societat Camprabassa. I la modificació del Pla d'ordenació i urbanisme per regularitzar la situació de la cinquantena d'urbanitzacions de la parròquia d'acord a les exigències de la llei.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Rubén Calvo

Comparteix: