ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Sant Julià vol més radars en punts neuràlgics de la circulació

www.andorradifusio.ad

Sant Julià ha demanat que s'instal·lin quatre nous radars en punts on hi ha una gran intensitat de trànsit. Entre ells l'avinguda Francesc Cairat. Josep Majoral, cònsol major, ha constatat que el dispositiu de trànsit per als dies de Nadal no va anar bé.

La corporació presidida per Josep Majoral vol que s'instal·lin nous radars en aquells punts on la població ha considerat que poden ser més útils: a les principals avingudes, Francesc Cairat i Verge de Canòlich, i a la carretera de la Rabassa, tant a Aixirivall com a JuberriCertés. D'aquesta manera es vol regular millor la velocitat dels vehicles a la parròquia.

Majoral també ha afirmat que el dispositiu de trànsit per a les festes de Nadal no va funcionar prou bé, ja que es van produir cues importants. Entèn que hi va haver un gran volum de gent, però "m'atreveixo a dir que el dispositiu o el nou vial no ha acabat funcionant". 

El cònsol major lauredià ha volgut reiterar que aquesta situació és una prova més de la necessitat que es finalitzi el vial, ja que això descongestionaria força el trànsit.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Andreij Cristancho

 

Comparteix: