ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Satisfacció de comerciants i hotelers del Pas de la Casa per les xifres de l'estiu malgrat la Covid-19

www.andorradifusio.ad

Bones sensacions dels comerciants i hotelers del Pas de la Casa, en el que portem d'estiu. El primer cap de setmana d'agost deixa molt bon regust de boca, malgrat la incertesa generada pels rebrots.

Carrers plens i moltes compres. Aquesta és la imatge que deixa el primer cap de setmana d'agost al Pas de la Casa. Els comerciants remarquen que aquest estiu està deixant molt bones xifres, sobretot el mes de juny.

Tot i tenir tancats la majoria d'hotels, aquells oberts també registren bones dades. "En la mateixa línia de l'any passat amb un 30% d'ocupació entre setmana i un 80% el cap de setmana", diu el soci de l'Hotel Panda, Jeannot Martinho.

Les compres són el motiu principal dels visitants, sobretot de perfum, tabac i alcohol. A més, els turistes valoren positivament les mesures de seguretat, malgrat haver-hi algun despitat. "No tothom porta bé la mascareta", diu un dels comerciants.

La principal incògnita arribarà una vegada finalitzi la temporada d'estiu, però de moment comerciants i hotelers surten reforçats d'aquests darrers mesos.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.236.117.38