ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Satisfacció de comerciants, turistes i ciutadans amb la nova avinguda Meritxell

www.andorradifusio.ad

L´avinguda Meritxell ja llueix plenament amb la nova cara. Un canvi radical que ha agradat molt en general. Els comerciants, sobretot, esperen que amb la remodelació recuperi el ritme habitual de passeig.

Primer dia de normalitat a l´avinguda Meritxell després de la inauguració de la remodelació d'aquest divendres. Han estat quatre mesos intensos d'obres, però tant per a comerciants com per a veïns i visitants, el resultat final ha valgut la pena.

S´han acabat les molèsties per soroll i pols i els problemes per circular. Han estat les principals queixes dels visitants durant aquest temps. Ara esperen recuperar la normalitat i alguns demanen un impuls per a la part alta.

Les voreres més amples i que permeten caminar molt més tranquil·lament és una de les millores que ha agradat més als ciutadans, així com també l'estil més modern que se li ha donat.

A banda de la introducció d´un fil musical a la part baixa de l´avinguda, una de les diferències més notòries és que totes les terrasses tenen el mateix estil de mobiliari, per donar uniformitat al carrer.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: