ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Satisfacció dels grups parlamentaris pel reconeixement de l'OCDE

www.andorradifusio.ad

Les paraules del director del Centre de política tributària i administració, Pascal Saint-Amans, assegurant que Andorra ja no es troba en el punt de mira de l'OCDE, han estat recollides amb satisfacció des dels grups parlamentaris.

El conseller general d'SDP al grup mixt, Víctor Naudi, destaca que "Andorra està ben catalogada en els aspectes de transparència" i revindica que "aquest camí el vam començar nosaltres, el Govern de Jaume Bartumeu".

El conseller sociademòcrata i president suplent del grup mixt, Pere López, ha reconegut que "s'ha fet una feina remarcable d'homologació econòmica i fiscal". Ha afegit que "és un dia per reconèixer els empresaris i ciutadans que en un període de temps curt han hagut d'adaptar-se".

El conseller de DA i president suplent del grup, Miquel Aleix, es felicita que Andorra hagi complert i s'hagi reconegut "des d'un organisme internacional".

El president del grup liberal, Jordi Gallardo, creu que missatges com aquest "reforcen la credibilitat i confiança en el sector financer del país" i, en aquest sentit, considera que "tothom ha d'estar content". Destaca que "s'ha de valorar l'esforç que s'ha fet des del Govern i l'arc parlamentari" i recorda que "tota aquesta legislació va passar per unanimitat".

En el mateix sentit es pronuncia el conseller d'UL i Independents de la Massana al grup mixt, Carles Naudi, que posa en especial relleu "l'esforç que ha suposat per a persones i empresaris que han vist com en els darrers 10 anys s'ha passat d'una situació en què gairebé no calia presentar la comptabilitat a la situació actual". 

Informa: David Domingo

Comparteix: