ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Satisfacció dels restauradors encampadans a l'equador de les jornades gastronòmiques

www.andorradifusio.ad

Encamp organitza des d'aquest mes de maig unes jornades gastronòmiques amb 15 restaurants de diferents preus i especialitats que està resultant tot un èxit. Els restauradors valoren molt positivament la iniciativa i asseguren que està servint per donar aire al sector.

Menjar és un dels plaers de la vida. Seure a taula i gaudir dels plats típics de la gastronomia és tot un ritual que té el seu lloc als bars i restaurants del país. En molts casos, també és un reclam turístic per als residents dels països veïns.

És per això que el comú d'Encamp va començar aquest mes de maig unes jornades gastronòmiques amb 15 restaurants diferents que reuneixen des de menús diaris de 10 euros fins a menús més elaborats de 80.

L'únic fil conductor: la cuina. Tant li fa si és italiana, portuguesa, francesa o andorrana. Ens hi podem trobar elaboracions més clàssiques o més avantguardistes.

Menús de tots colors per acollir el ventall més ampli de persones. Des del sector de la restauració es valora molt positivament la iniciativa. Asseguren que és una manera de potenciar els mesos de menys moviment i que aporta un atractiu més entre els residents de la parròquia.

El propietari de l'Hotel París, Lluís Comellas, s'ha mostrat molt satisfet amb la resposta de la gent del país que ha volgut "apropar-s'hi i gaudir".

En aquesta línia, la propietària de la Borda del Tremat, Sònia Santos, pensa que aquestes jornades poden servir per "valorar els restaurants i els diferents tipus de cuina".

Això sí, és tot just la primera edició que es fa a Encamp i sempre hi ha coses a millorar. Si haguessin de dir alguna cosa, els restauradors organitzarien les jornades amb més previsió i intentarien fer-ne més difusió tant a Espanya com a França.

En resum, tot un èxit per al sector de la restauració, que ha vist revitalitzats pel públic local uns mesos sense gaire afluència de turistes.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

35.173.234.169