ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Sax Fest, escenari de la presentació mundial de l'esperat saxo Selmer Supreme

www.andorradifusio.ad

L'Andorra Sax Fest es va convertir aquest dimarts al vespre en el centre d'atenció de la música. La prestigiosa marca Henri Selmer Paris va llançar al món el saxo que ha de marcar el futur d'aquest instrument, el model Saxo Alto Selmer Supreme.

S'imaginen la presentació mundial d'un Ferrari a Andorra? En un altre nivell això és el que ha passat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, que ha acollit l'estrena del Selmer Supreme.

Després de més de cent anys fabricant saxòfons per al mercat més exigent, l'empresa francesa ha fet un pas endavant amb el nou model, que està destinat a redefinir la identitat moderna d'aquest instrument. El Selmer Supreme ha trigat deu anys a veure la llum i aquest dimarts es va poder sentir com sona per primera vegada en el marc de l'Andorra Sax Fest. Un honor que demostra com "el festival està agafant molt de pes mundial", manifesta el director de l'Andorra Sax Fest, Efrem Roca.

Diversos artistes van oferir un concert de presentació gratuït en què van lloar les característiques del nou model, que aspira a marcar una època, sent capaç d'excel·lir en qualsevol tipus de música, des de la clàssica, al jazz i al pop, diu el representant de Henri Selmer Paris, Christophe Grèzes.

El Sax Fest reprèn aquest dimecres la seva agenda amb el concert per a solistes acompanyats per l'ONCA a partir de les nou de la nit, al Centre de Congressos. La final del Solo Sax Competition serà dijous, on la meitat dels protagonistes són provinents de l'Europa de l'est.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Pere Besolí
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.227.235.183