ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

SDP afirma que l''afer BPA' provocarà una altra crisi i l'augment de l'atur

www.andorradifusio.ad

Socialdemocràcia i Progrés considera que una de les conseqüències de l''afer BPA' és que estem tornant a entrar en crisi i que el nombre d'aturats augmenti aquesta tardor. Segons el partit polític, sobretot, podrien créixer els desocupats que treballen actualment a l'entitat financera i els qui ho fan a la construcció.

Segons Socialdemocràcia i Progrés, l''afer BPA' ja ha tingut una conseqüència clara: ha provocat que estiguem en crisi. El partit polític considera que el Govern hauria d´injectar més liquiditat en l'economia o fer més inversions per estimular el consum i evitar aquesta situació. El secretari d'organització del partit, Joan-Marc Miralles, assegura que "el fet que el Govern reconegui que preveu una baixada dels impostos mostra que ja veuen que esrem en una crisi provocada per l''afer BPA'"

Consideren que si no hi ha canvis urgents el resultat serà que augmenti el nombre d´aturats: sobretot entre els qui ara treballen a BPA. El conseller d'SDP, Víctor Naudi, també creu que hi ha reduccions de llocs de treball entre els empleats de la construcció, com es va assegurar des d'ACODA, la patronal del sector.

Des del partit s´ha assegurat que la demanda judicial que volen emprendre els germans Cierco, els accionistes majoritaris de BPA, contra el Govern pot ser una espasa de Dàmocles per l´estat i crear-li seriosos problemes de finançament.

Informa: Pere Moliné Imatge: Josep Maria Garcia

Comparteix: