ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Preocupació a SDP pel deteoriorament de les relacions amb França per la qüestió del tabac

www.andorradifusio.ad

SDP està preocupada pel deteriorament de les relacions amb França per culpa del diferencial del preu del tabac. Adverteixen que això passarà factura en les negociacions de l'acord d'associació amb la Unió Europea.

El Consell Nacional d'SDP ha analitzat les relacions d'Andorra amb França que considera que han empitjorat des de fa set anys com ho demostra la controvèrsia arran del diferencial del preu del tabac i la lluita contra el contraban. Alerten que aquestes males relacions passaran factura i que si no es milloren poden impedir tancar un bon acord d'associació amb la Unió Europea. 

La formació també ha qualificat d'engany del Govern l'anunci d'un acord amb els cònsols pel repartiment equitatiu de les partides de la Llei de transferències tombades pel Constitucional quan els d'Andorra la Vella i Sant Julià s'hi oposen. Són partidaris d'una nova llei de dalt a baix perquè amb els canvis pensen que continua sent inconstitucional. 

Ara analitzaran més a fons els canvis proposats abans de decidir quines mesures adopten per intentar que s'atenguin les seves demandes.   

Informa: Gerard Gort
Imatge: Enric Fernández / Carla Sales

Comparteix: