ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

SDP demana que s'aturin les negociacions amb la Unió Europea

www.andorradifusio.ad

Socialdemocràcia i Progrés reclama al Govern que s'aturin les negociacions amb la Unió Europea per assolir un acord d'associació. El motiu és que consideren que l'executiu ha volgut enganyar i amagar informació als consellers generals i que ha actuat d'una manera irresponsable.

Jaume Bartumeu, president de SDP, ha afirmat que l'executiu ha volgut amagar informació als consellers generals sobre les negociacions amb Europa i mentir-los actuant, en la seva opinió, d'una manera irresponsable. Per això, creu que s'han d'aturar les negociacions per arribar a un acord d'associació. "Estem en una situació molt preocupant per al futur del país i el millor que ens podria passar és que s'aturessin aquestes converses fins després de les pròximes eleccions. Perquè, si no, segur que el país hi prendrà mal", adverteix el president del partit, Jaume Bartumeu.

Ha afegit que, de totes maneres, poc recorregut poden tenir les converses, ja que al març-abril hi hauria d'haver comicis generals i, al maig, al parlament europeu. "Ni que Andorra volgués anar de pressa, difícilment es podria fer, segons el meu coneixement del dossier", assegura.

SDP també ha considerat que Antoni Martí, el cap de Govern, ha actuat de bomber piròman en el trencament de Grandvalira.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Albert Refart

Comparteix:

18.204.42.98