ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

SDP descarta el pacte amb el Partit Liberal a Encamp

www.andorradifusio.ad

El consell nacional de Socialdemocràcia i Progrés ha rebutjat la proposta de pacte de Liberals d'Andorra en la candidatura territorial d'Encamp. Des del moviment polític s'ha assegurat que no se sentien còmodes anant junts a la llista territorial i defensant programes contraposats en les candidatures nacionals.

Socialdemocràcia i Progrés no se sent còmode amb la proposta dels Liberals d'Andorra de coaligar-se en la candidatura territorial d'Encamp i anar per separat en la resta de parròquies i en la llista nacional. Des del moviment polític no es descarta del tot però es considera molt difícil, ja que la població del Principat no entendria com poden anar junts dos partits que tenen posicions tan diferents pel que fa a qüestions com l'IRPF o l'acostament a la Unió Europea.

Pel que fa a la confecció de les llistes territorials, Socialdemocràcia i Progrés veu factible tenir presència a quatre parròquies: Encamp, Ordino, Sant Julià i Andorra la Vella.

El consell nacional també ha aprovat els eixos programàtics de cara als comicis generals. Destaca la proposta d'una llista única suprimint les candidatures territorials i la creació de mecanismes perquè les adjudicacions públiques siguin molt més transparents.

Informa: Pere Moliné     Imatge: Lluís Calvo

Comparteix:

3.83.32.171