ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

SDP qualifica de "pantomima" els dubtes de Martí sobre la seva candidatura

www.andorradifusio.ad

Socialdemocràcia i Progrés creu que l'anunci d'Antoni Martí que volia renunciar a encapçalar la candidatura a cap de Govern per DA era una pantomima. Víctor Naudi, president de SDP, així ho ha assegurat. També ha dit que no pensen pactar amb el PS en els propers comicis generals ja que la ruptura encara és massa recent.

Segons Socialdemocràcia i Progrés, les declaracions d'Antoni Martí que no volia tornar a liderar les llistes electorals eren una maniobra per aconseguir que DA l'aclamés i li donés suport total. Considera que és quelcom que ja ha fet anteriorment i ara, simplement, s'ha repetit la història. El president del partit, Víctor Naudi, ho ha qualificat de "comèdia" i "pantomima". "No és la primera vegada que Toni Martí escenifica moviments teatrals", ha dit. Creu que ha estat una estratègia per cohesionar la formació i sentir-se recolzat.

Víctor Naudi també ha comentat que el PS no ha contactat amb ells per formar una aliança electoral i que, de totes maneres, tampoc no ho desitgen perquè despres de l'escissió "seria difícil d'entendre si ara tornéssim a anar junts".

Aquestes declaracions les ha dut a terme en una roda de premsa on Naudi i la consellera general Sílvia Bonet han criticat la política sanitària del Govern. Lamenten que no s'hagi aplicat la cartera de serveis i la història clínica compartida i que les decisions de la CASS siguin massa economicistes.

Informa: Pere Moliné       Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix: