ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Bartolomé veu l'anticipació en la contractació de temporers com una de les claus per afrontar la temporada d'hivern amb garanties

www.andorradifusio.ad

Les estacions d'esquí tenen un bon ritme de contractació de treballadors temporers. Així ho assegura el secretari d'Estat d'Economia, que ha indicat, però, que el sector que té més dificultats per incorporar-ne és el de l'hostaleria.

Èric Bartolomé considera que l'anticipació per part de les empreses per cercar personal ha afavorit mantenir un bon ritme de contractació, malgrat els problemes recurrents i els nous, com els protocols sanitaris.

Parla d'una "certa satisfacció" global "perquè s'estan complint els objectius i s'espera que els negocis no estiguin paralitzats per la manca de mà d'obra". Afirma que precisament arran de la problemàtica sorgida les darreres setmanes al voltant d'aquesta qüestió, "hi ha hagut molta anticipació" a l'hora de contractar, fet que "permet planificar i afrontar l'hivern amb les màximes garanties".

Assegura que no s’esperen grans dificultats en l’inici de la temporada. Tot i això, la manca d'habitatge continua sent un dels principals problemes amb els quals es troben.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Anna Romagosa

 

Comparteix: