ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El secretari general i el tresorer de la FAF, encausats també per blanqueig

www.andorradifusio.ad

El secretari general de la Federació de Futbol, Tomàs Gea, i el tresorer de l'entitat, Josep Garcia, han estat encausats ara per blanqueig de diners, que se suma als delictes de frau a la CASS, administració deslleial i apropiació indeguda. Això ha comportat un canvi de batlle. 

Fonts de les defenses de Gea i Garcia han confirmat que la fiscalia ha trobat indicis per encausar-los de blanqueig de diners i el cas ha passat automàticament a mans d'una batlle especialitzada en aquest tipus de delictes, Maria Àngels Moreno.

L'expresident de la federació Víctor Santos, l'únic que està en llibertat dels encausats, no està en principi implicat en aquesta nova acusació. A Santos se li imputa administració deslleial i frau a la CASS.

Gea i Garcia segueixen a la presó. L'advocat del secretari general ha sol·licitat a la nova batlle que deixi Gea sortir de la Comella i pugui quedar en llibertat en règim d'arrest domiciliari. La demanda es va presentar divendres passat i esperen resposta.

L'estat de salut del secretari general, que pateix problemes de cor, ha empitjorat durant la seva estada a la presó i fa uns dies va haver de ser traslladat a l'hospital de Meritxell per unes complicacions. La defensa ha presentat diversos certificats mèdics per avalar la necessitat de deixar el centre penitenciari. 

Informa: Sergi Cano
 

Comparteix:

3.227.235.183