ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El sector dels apartaments turístics demana un atractiu per al Pas de la Casa i proposa reconsiderar la idea de l'outlet

www.andorradifusio.ad

El sector dels apartaments turístics passa per un bon moment amb xifres que ja s'assimilen a les del 2019. Tanmateix Àlex Ruiz, president de l’Associació d’Empreses d’Apartaments Turístics, creu que urgeix trobar una solució al Pas de la Casa i anima a tornar a valorar la idea de l'outlet

Ruiz s’afegeix a altres veus per demanar un revulsiu per al poble. Aquest dilluns a 'Els matins de la Nacional' ha proposat replantejar el projecte de l'outlet abans no es puguin beneficiar dels efectes de la taxa turística que s'implantarà a partir de la tardor. 

Recorda que fa uns anys, quan es va proposar el projecte, el sector comercial va dir que no, però ara tenint en compte el context "potser dirien que sí perquè faria pujar la gent del centre fins al Pas perquè hi hauria un plus".

Celebra la pujada dels preus que ha fet que, tot i que les ocupacions no hagin estat absolutes, el sector s'hagi recuperat. Respecte el 2019, la gran majoria està millor econòmicament.

Els contagis de la Covid-19 creen molta incertesa tot i les previsions perquè no els asseguren les reserves al 100%. També els deixen sense personal, que sovint han de substituir amb altres treballadors de la mateixa empresa. La baixa de 7 dies és molt justa per reemplaçar una persona amb nova contractació.

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: