ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El sector de la construcció alerta de possibles acomiadaments abans de final d'any

www.andorradifusio.ad

El sector de la construcció alerta de possibles acomiadaments abans de final d'any, a causa del cas BPA. Lamenta que el Govern s'ha vist obligat a reduir el pressupost destinat a inversió, per fer front a les despeses derivades de la crisi de l'entitat bancària. I això ha fet que les empreses s'hagin hagut d'adaptar a un descens no previst del volum de feina.

L'Associació de Contractistes d´Obres es queixa que el cas BPA ha comportat la reducció, a gairebé la meitat, del pressupost per a inversió en obra pública durant el 2015. Diu que part dels prop de 40 milions que es preveien per a inversions noves s´han destinat a fer front al cost, entre d'altres, dels crèdits que s'han atorgat a les empreses afectades per la crisi de BPA. Aquesta reducció del pressupost, segons el gerent de l'ACODA, pot comportar acomiadaments durant els propers mesos.

És per aquest motiu que, per fer més suportable la situació, l´ACODA demana als comuns esforços en inversió.

Tot i els problemes sorgits arran del cas BPA, Víctor Filloy diu que la situació del sector de la construcció està marcada per l´estabilitat, després de set davallades a causa de la recessió econòmica.

Informa: Anna Lladó Locució: Judit Pedrós

Comparteix:

3.210.184.142