ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El sector de la neu diposita les esperances en el mes de març

www.andorradifusio.ad

El sector de la neu ja dona per perdut el que tradicionalment és el millor mes de la temporada, el febrer. Ara les esperances de prop del 70% de les empreses del país estan posades en el mes de març tal com ha manifestat David Ledesma, el director de màrqueting de Grandvalira Resorts a l'Ara i Aquí, que diu que les notícies que arriben de Catalunya semblen positives. 

Ledesma s’ha mostrat caut però amb un peu en l’esperança que el PROCICAT relaxi les mesures aviat i els catalans puguin venir a esquiar. "Tots n'estem pendents, no només les estacions sinó tots els agents econòmics del país que depenen de manera directa o indirecta de l'activitat de l'esquí, i que suposen al voltant del 70% de les empreses".

Fins el proper  diumenge els catalans no podran sortir de la seva comarca. De moment un dels mesos més forts de l'any s'ha perdut. "El febrer és l'agost de les estacions", ha dit Ledesma posant damunt la taula les xifres: normalment hi ha 20.000-22.000 esquiadors diaris i ara no s'arriba a la rendibilitat mínima diària. Espera que entre març i abril es pugui obrir al turisme i que les pèrdues no siguin tantes.

Aquest ha estat l'any en què l'equip de comunicació ha canviat les grans campanyes per l'atenció per telèfon de tots aquells dubtes entorn a les restriccions i possibles devolucions o compensacions en cas d'anul·lació. També s'ha treballat molt entorn al forfet de temporada de molts no residents, alguns dels quals han traslladat la seva activació a l'any vinent.

Roda de premsa completa al director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma, a l'Ara i Aquí:

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

34.239.150.57