La segona edició del Zumbathon a Andorra preveu arribar als 150 participants

www.andorradifusio.ad

La segona edició del Zumbathon, una masterclass de zumba solidària, arriba aquest setembre a Andorra. 

L'activitat se celebrarà el dissabte 30 a la plaça de l'antiga caserna de bombers, en col·laboració amb els Serradells, i l'objectiu de la proposta és recaptar fons per a projectes de la Creu Roja.

En aquest sentit, la coordinadora de la Creu Roja Andorrana, Carina Leclerc, ha assegurat que "destinarem una part d'aquests diners per a totes les colònies que fem a la primavera i a la tardor". L'organització també preveu destinar-ne alguns a la gent gran, concretament a les sortides socioculturals i en acompanyar a les persones que pateixen solitud. 

Finalment, una part de les donacions seran per la botiga solidària, "per a tota la població en què en algun moment donat necessita una mica d'ajuda econòmica", ha declarat Leclerc.

L'any passat, els 100 assistents que van formar part d'aquesta iniciativa van recaptar 900 euros. Pel que fa a aquest any, s'espera arribar als 150 assistents. El preu de la inscripció prèvia serà de 10 euros si es vol una samarreta, o de cinc si no es vol. Els infants, per la seva banda, hauran d'abonar cinc euros.

Informa: Redacció

Comparteix:

Sisena Setmana de la gent gran amb una quinzena d'activitats Els catalans José Corbacho i Joan Carreras a la Temporada de Teatre