ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La segona jornada Martí Salvans estarà dedicada a la participació ciutadana

www.andorradifusio.ad

La participació ciutadana és el tema escollit per Demòcrates per a la segona jornada Martí Salvans, que se celebra dissabte al matí. Fernando Pindado, comissionat de participació i democràcia activa a l'ajuntament de Barcelona, impartirà la conferència amb la qual arrencarà aquesta nova edició del que el partit planteja com a espai de diàleg i reflexió política.

La jornada, oberta a tothom, vol reflexionar sobre la participació com a gest democràtic, també tindrà dues taules de treball relacionades amb la qüestió. El Govern de Xavier Espot ha creat una secretaria d'Estat de Participació, i des de Demòcrates consideren que els processos i mecanismes de participació estan agafant importància arreu. La primera edició de la jornada va estar dedicada a la comunicació política.

"Estem en un moment a totes les societats occidentals en què els ciutadans són àvids de més democràcia o de més participació en la vida pública", assegura el secretari general de DA, Esteve Vidal. "Totes les administracions públiques, govern, comuns, el Consell General també, han de ser capaços de trobar mecanismes perquè la gent se'ls faci seus i se sentin representats. Des d'aquest punt de vista teòric volem debatre en aquesta jornada", avança.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

3.236.108.61