ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Segones jornades solidàries amb els refugiats per conscienciar la població

www.andorradifusio.ad

Les segones jornades solidàries amb els refugiats, organitzades pel col·lectiu Obrim-los, obrim-les, es dedicarà a conscienciar sobre els conflictes i les situacions que viuen les persones migrants i els refugiats. Durant tot el cap de setmana hi haurà actes en diversos indrets de la Massana.

La segona edició és conseqüència de l'èxit que va tenir la iniciativa l'any passat.

En aquesta ocasió diversos testimonis plantejaran experiències personals sobre les situacions que han d'afrontar els refugiats. Hi haurà xerrades, actuacions musicals i cinefòrum, amb la projecció del documental "Tarajal", al teatre de les Fontetes, dissabte a la tarda.

La conscienciació és bàsica per sensibilitzar la societat i en aquest sentit els organitzadors creuen que encara queda molt per fer. Tot i això, el membre del col·lectiu, Ianis Herreram reconeix que a Andorra s'ha avançat, com ho demostra l'acollida de dues famílies de refugiats.

La recaptació que s'aconsegueixi els dos dies, per exemple amb els dinars solidaris a un preu de 5 euros, es destinaran a tres ONG que treballen sobre el terreny assistint els refugiats.

L'any passat hi van participar unes 400 persones i es van recaptar 2.000 euros.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: F.Montero/K.Ribeiro

Comparteix:

3.91.106.223