ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La selectivitat avança amb normalitat i ofereix més opcions per compensar el confinament

www.andorradifusio.ad

La selectivitat s'està realitzant amb total normalitat tot seguint les mesures de seguretat necessàries, principalment la distància entre els alumnes. Per compensar l'ensenyament telemàtic, enguany les proves compten amb més opcions. Pels estudiants, l'examen més difícil per ara ha estat el de matemàtiques. 

Aquest dimecres és el tercer i penúltim dia de selectivitat espanyola per als 187 alumnes que s'hi presenten, una xifra similar a la d'anys anteriors.

Una de les diferències és que es limita l'aforament i, per aquest motiu, algunes assignatures s'examinen més d'una vegada. Una altra és que els joves han de seguir una sèrie de mesures de seguretat.

Els punts que es veuen a terra a les imatges serveixen perquè els alumnes sàpiguen la distància de seguretat de dos metres que han de mantenir entre ells a l'hora d'entrar a les aules a examinar-se.

També es pren la temperatura als estudiants, s'ha de dur mascareta i posar-se gel hidroalcohòlic. Es noten els mateixos nervis que altres anys però és clar que el confinament ha influït en la preparació, segons assenyalen alguns d'ells.

Andorra és el país amb més alumnes que s'examinen de les Proves d'accés a la universitat (PAU) a través de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), segons professorat de la institució.

Enguany les proves ofereixen moltes més opcions, ha destacat el professor de filosofia de la UNED i examinador de les PAU, Manuel Lázaro. 

Per als estudiants la prova de matemàtiques ha estat, per ara, la més complicada. S'espera tenir els resultats a mitjan juliol.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Desirée Sala

 

 

 

Comparteix:

3.231.25.104