ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Selena Soro guanya el IX Premi Carlemany per al Foment de la Lectura amb 'Misteris de la Boira'

Selena Soro és la guanyadora del IX Premi Carlemany per al

Selena Soro és la guanyadora del IX Premi Carlemany per al Foment de la Lectura amb l'obra de gènere fantàstic 'Misteris de la Boira'.

És la seva primera novel·la i ha estat escollida entre 22 originals per un jurat format per 9 alumnes d'entre 14 i 16 anys dels tres sistemes educatius.

Soro va néixer el 1991 a Barcelona i és periodista. Quan estudiava a Sort (Pallars Sobirà) una professora li va encarregar un conte i va escriure 'Mar de boira', un relat que ha esdevingut la seva primera novel·la amb què ha guanyat el Premi Carlemany, 'Misteris de la boira'.

Ha treballat sis anys a la redacció del diari Ara. El 2018 va deixar la feina per acabar la novel·la i és freelance. Actualment viu a Cardedeu.

Sinopsi de l'obra 'Misteris de la Boira'

A la Terra Fosca està prohibit estimar. L’Ordre Ministerial ha robat el temps de les persones i ha omplert el món de por. Només hi ha una petita esperança: una noia que la germandat dels Arbis va amagar a Mins, un poble ocult entre la boira, perquè algun dia pogués derrotar Kavega, el tirà misteriós de l’Ordre Ministerial. La Gala, reclosa a Mins fins als 13 anys, es veu obligada a prendre un camí diferent quan el govern l’atrapa i li ofereix un poder difícil de rebutjar.

El lliurament del premi, dotat amb 8.500 euros aportats pel Govern i Edicions 62, s'efectuarà el proper mes de maig, coincidint amb la publicació de la novel·la.

Informa: Redacció
Fotografia: Govern d'Andorra

 

Comparteix:

3.237.178.91