ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El SEP recorda als liberals que van prometre derogar la reforma de la funció pública

www.andorradifusio.ad

El Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP) espera que els liberals, un cop confirmat el govern de coalició, mantinguin el rebuig a la llei de la funció pública. L'assemblea extraordinària va acordar també prorrogar el mandat de l'actual junta.

El sindicat, que dimarts a la nit va celebrar una assemblea extraordinària, no va deixar passar l'ocasió de recordar el posicionament dels liberals sobre la llei de la funció pública. El secretari general del SEP, David Garcia, assegura que "en les converses mantingudes amb els diferents sindicats van manifestar que derogarien la llei".

Per això esperen que ara, una vegada confirmat que entraran en un futur govern de coalició, siguin conseqüents.

En l'assemblea també s'ha informat que la setmana passada es van fer les proves psicotècniques per a cobrir les places de funcionaris de l'ensenyament, el resultat de les quals va ser impugnat en el seu moment i anul·lat posteriorment pel Tribunal Superior.

Garcia lamentava que una de les persones que el 2016 havia aprovat no l'hagués superat i "deixi de ser funcionari". Fet que qualifica de "molt mala notícia".

La junta actual ha quedat en funcions pequè no es va presentar cap candidatura per fer el relleu. Segons els estatuts, alguns dels membres actuals, com és el cas de David Garcia, no podran repetir en haver exhaurit els dos períodes d'exercici del càrrec.

Els assistents van acceptar que la junta actual exerceixi fins a començament del curs escolar, la data límit aprovada per tal de disposar d'una nova junta.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Anna Ginestà
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

35.173.234.140