El SEP valora anar a la Justícia o fer vaga per les graelles d'avaluació

www.andorradifusio.ad

El Sindicat de l'Ensenyament Públic es planteja fer vaga o anar a la Justícia per denunciar la publicació de la graella d'avaluació que tan sols alguns docents interins coneixen. Considera que és una irregularitat i que els que no hi han pogut accedir estan en una condició d'inferioritat.

A la reunió d'aquest dimecres hi van participar una trentena de professors del sistema educatiu andorrà, on van decidir que a mitjan maig es tornarien a trobar per decidir les actuacions per seguir tirant endavant aquesta queixa. A banda, reclamen al Govern un reglament d'interinatge que ajudi a evitar aquestes situacions. Ara per ara, consideren que el sistema d'avaluació d'interins té irregularitats.

En aquest sentit, la presidenta del SEP, Carla Guinot, va manifestar la necessitat de tenir "un reglament perquè quedi clar quins són els nostres drets i els nostres deures, sobretot a l'hora d'enfrontar-nos amb una avaluació anual".

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Albert Refart 

Comparteix:

Grandvalira Resorts considera que el forfet al mòbil serà realitat en dos anys Andorra Turisme tanca un hivern de rècord amb gairebé 3 milions de visitants