ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Serenalla Market acaba amb un bon regust de boca i consolida el seu format

www.andorradifusio.ad

Últim dia de La Serenalla Market a la Massana i l'edició ha estat tot un èxit. Sobretot molts residents del país han passat pel mercat, que ha consolidat enguany el seu format. Una aposta que busca generar nexes entre els productors i els seus visitants. 

Fins a mil persones van gaudir del concert ahir dissabte a La Serenalla. Aquest va ser el pic d'aforament del mercat, que s'ha consolidat enguany, sobretot amb molts visitants del país.

Les ganes de sortir de nou després de mesos sense esdeveniments, sumades al bon temps d'aquests dies, l'han convertit en una de les millors edicions.

El conseller de Turisme de la Massana, Josep Maria Garrallà, així ho ha assegurat, tot remarcant que aquesta edició ha estat marcada per "les ganes de la gent de sortir i gaudir". 

A part de ser un punt de trobada entre els productors i el públic, també se celebren àgores, una línia que es busca seguir mantenint amb vista a l'any vinent. L'objectiu, ha apuntat Garrallà, és que "la gent marxi amb un somriure d'haver passat un bon moment i de compartir la relació entre artista i visitant". 

Des del Comú estan molt satisfets, ja que senten que en aquesta edició de La Serenalla Market s'ha consolidat el format, una aposta diferent de les altres que hi ha al país. 

Informa: Ariadna Guiu
Imatges: Andreij Cristancho
Locució: Neus Toro

Comparteix: