ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Serenalla preveu un tancament amb 16.000 visitants

www.andorradifusio.ad

Després de quatre dies La Serenalla posa fi a aquesta nova edició, amb una cinquantena d'estands i una trentena d'activitats. El balanç d'organitzadors i venedors ha estat molt positiu.

El mercat de la Serenalla tanca aquest diumenge la seva quarta edició. Una edició de tornada a la normalitat, amb més aforament, més activitats i més paradetes. A falta de les últimes activitats del dia, es fa una valoració molt positiva.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Josep Maria Garrallà, es mostra molt satisfet amb aquesta nova edició de la Serenalla. "Molt contents, moltíssima afluència; ens ha acompanyat el temps, potser massa perquè hem tingut molta calor, però tot i així estem orgullosos d'aquest producte, orgullosos de la gent, de com s'han sentit, de la varietat de públic que tenim".

Quatre dies amb activitats des del matí fins a la mitjanit on les més destacades han estat els concerts i les àgores. Es preveu tancar el mercat amb bones xifres.

Els venedors es mostren molt contents amb aquests tres dies de mercat, tant pel que fa a les vendes com per l'ambient i la mateixa organització i també diuen que ha estat una oportunitat per fer arribar els seus productes a turistes.

Ha estat tan gran l'èxit de la Serenella que tot i que aquest diumenge arriba al seu final està sobre la taula una possible ampliació.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Ricard Tenza 

 

Comparteix: