ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Seu d'Urgell, alternativa comercial per Meritxell

www.andorradifusio.ad

La Seu d´Urgell ha celebrat tot el dia el mercat Botigues al carrer. Coincidint amb el dia de Meritxell i el pont festiu de l´11 de setembre a Catalunya, el centre de la ciutat s’ha omplert de gent. Prop de 30 comerços han ofert promocions dels seus productes i de les novetats de la pròxima temporada.

Botigues al carrer s’ha organitzat un any més, a càrrec de la la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell. Enguany ha coincidit amb dissabte, per la qual cosa molta gent ha aprofitat el bon temps per passejar pels carrers més centrics, on han pogut trobar prop de 30 paradetes amb diversos comerços de la ciutat i amb tot tipus de productes.

Botigues al carrer és una nova edició del veterà Mercat de les oportunitats, que durant catorze anys s’ha celebrat a la Seu d’Urgell coincidint amb les festivitats andorranes. El president de la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell, Juan Carlos Salsas, destaca que la iniciativa coincideix també amb la Copa del Món de canoa-caiac i això fa que hi hagi molta més gent. El canvi de nom del mercat s'ha fet perquè "abans només es treien les liquidacions i ara intentem que les botigues exposin el producte nou", ha afegit.

La trentena de comerços ha mostrat les novetats dels seus productes de la temporada tardor-hivern i grans oportunitats d’ofertes. Diversos comerços asseguren que ha estat un èxit.

La gent que ha visitat el mercat ha pogut trobar productes variats, roba, calçat, accessoris, així com d’alimentació.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Jaume Sastre

Comparteix:

18.232.38.214