ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Seu d'Urgell amplia les mesures preventives per l'alerta del coronavirus

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha informat aquest dimecr

L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha informat aquest dimecres a la tarda que amplia les mesures preventives davant la fase d'alerta pel coronavirus decretada per la Generalitat de Catalunya. Amb tot, envia un missatge de tranquil·litat a la població i apel·la a la responsabilitat col·lectiva. A la Seu també hi ha un ingressat per sospita un home de 70 anys.

Són mesures per un període de 15 dies que s'aplicaran a partir d'aquest dijous 12 de març.

Quedaran tancats al públic l’Esplai de la Gent Gran del centre cívic El Passeig i l’Esplai de ‘la Caixa’ i se suspenen totes les activitats intergeneracionals amb nens, adolescents i gent gran. També s'anul·len totes les activitats del centre cívic l'Escorxador.

Es manté l'activitat escolar però se suspenen totes les activitats en què estava prevista la participació d'alumnes de diferents centres.

Totes les competicions esportives se celebraran a porta tancada. Si hi ha menors podran estar acompanyats. Els entrenaments dels clubs esportius sí que es mantenen.

Les activitats culturals s'ajornen excepte l’exposició ‘De la fusta a la forma. Dos torners cara a cara’.

L'ajuntament demana reforçar les mesures habituals d'higiene, rentar-se freqüentment les mans amb sabó o bé desinfectant hidroalcohòlic, especialment després del contacte directe amb persones. Si tossim o esternudem, ens hem de tapar amb la cara interna del colze o bé tapar la boca amb un mocador d'un sol ús. Després, rentar les mans de seguida. No s'aconsella fer servir mascareta a ningú que no tingui prescrit el seu ús.

Es recomana evitar el contacte estret i mantenir la distància amb persones que mostrin símptomes d'afectació respiratòria.

Les persones que presentin símptomes compatibles (febre, dificultat en respirar o tos, o aquells que determinin les autoritats sanitàries) amb la infecció pel coronavirus SARS-CoV-2 han de trucar al 061 i seguir les indicacions de l’autoritat sanitària.

Informa: Redacció
Fotografia: Arxiu RTVA

Comparteix: