Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Sílvia Marsó interpretarà una dona que cerca el seu destí a "24 horas de la vida de una mujer"

www.andorradifusio.ad

El paper de la dona, el destí, la ludopatia i prendre decisions importants a la vida. Aquests són els ingredients de "24 horas de la vida de una mujer", de Stefan Zweig, una peça lluitada i portada a escena gràcies a la voluntat de l'actriu catalana Sílvia Marsó. L'estrena és aquesta nit les 21.30h al Centre Cultural i de Congressos Lauredià en el marc de la 54a Temporada de Teatre conjunta..

L'actriu Sílvia Marsó i la seva companyia està a poques hores de tenir el primer contacte amb el públic andorrà. Ho fa quan s'acaba de saber que està nominada al premi Valle-Inclán, un dels més importants del teatre espanyolpel paper que fa en aquesta obra.

Una dona que cerca el seu destí i es topa amb un home més jove amb el qual mantindrà una relació que la societat no accepta. Per ella el muntatge ha estat un repte personal i professional. Explica com  "l'obra parla dels grans temes vitals de les obres de Zweig que no han perdut vigència avui dia: el destí, la dona, les grans decisions, però també malalties com la ludopatia".

Al teatre els tècnics posen el punt final a una suggerent escenografia en la qual els actors actuen, canten i ballen.

Marsó va perseguir aquest projecte de Stefan Zweig fins que el director va accedir a portar-lo als escenaris. Per l'actriu l'autor és un dels grans testimonis de l'Europa del segle XX i un gran retratista de dones a les seves obres.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix: