ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La síndica insta a solucionar el problema del lloguer i establir un salari mínim just

www.andorradifusio.ad

La síndica general, Rose Suñé, ha fet una crida a trobar una solució al problema de l'habitatge i a establir un salari mínim just que permeti el desenvolupament de persones i famílies.

Ho ha dit en el seu primer discurs del dia de Meritxell com a síndica en què ha incidit en la necessitat de "detectar aspectes en els quals podem incidir per corregir les desigualtats".

Suñé també ha fet referència als reptes importants d'aquesta legislatura pel que fa als grans pactes d'estat: l'acord amb la UE, les pensions i la salut.

Ha parlat de la necessitat d'incorporar mecanismes "per a una major transparència i participació directa activa i contínua de la ciutadania" i ha dedicat unes paraules als criteris de sostenibilitat que, ha destacat, passen per "una mirada de responsabilitat cap al futur en aspectes mediambientals, socials i econòmics". Tot plegat amb l'objectiu d'assolir "una societat més igualitària i plenament democràtica".

Durant el discurs també s'ha referit a les xarxes socials i ha fet una crida a "trobar un temps per a l'anàlisi i la reflexió, contrastar la informació i els punts de vista" davant la immediatesa a la qual ens aboquen. En aquest sentit i davant els debats que s'encenen a les xarxes, ha demanat "mantenir el cap fred i ser persones exemplars en la recerca del diàleg i el consens".

Discurs complet de la síndica general amb motiu del dia de Meritxell:

Informa: Yasmina Canedo/Laura Massegú
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

3.237.186.116