ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La síndica qualifica d'incòmode el debat sobre les retribucions de Ferran Costa i creu que mereix una reflexió

www.andorradifusio.ad

La síndica Roser Suñé assegura que el debat sobre la remuneració del president del grup liberal Ferran Costa ha estat "incòmode" i mereix una reflexió. Ha assegurat que no s'ha de deixar ningú abandonat per la crisi econòmica.

En l'entrevista, que ha tancat la temporada de l'Ara i Aquí, Roser Suñé ha assegurat que el debat sobre la remuneració de Ferran Costa com a president del grup parlamentari i conseller general a temps complert ha estat "incòmode". Ha afirmat que no s'havien plantejat una situació semblant.

"Tothom havia donat per entès que afectava els consellers i no s'havia trobat mai amb un president de grup que fos conseller amb dedicació plena", ha explicat recordant que "Costa ha renunciat a ser conseller amb dedicació exclusiva i, per tant, a partir del juny ja no té aquest complement que li venia de grup i a partir d'aquí hem de fer una reflexió".

També ha informat que aviat es tractarà la llei de transparència al Consell i el codi de conducta dels consellers, que ajudarà que aquestes qüestions quedin més clares.

Ha recalcat que la crisi postpandèmia requereix una voluntat social. "Es farà tot allò que calgui per no deixar a ningú en una situació d'abandonament. Aquest és un país de 70.000 habitants i hem de trobar mecanismes per trobar-hi respostes", ha dit.

Finalment, ha estat optimista pel que fa a la possibilitat de nous rebrots de la Covid-19.

Informa: Pere Moliné
Locució: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.235.137.159