ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La síndica veu la pedagogia com una eina clau per fomentar la vacunació: "Les mesures de pressió no són l'única solució"

www.andorradifusio.ad

La síndica general aposta per la pedagogia a l'hora de convèncer que la vacunació és, a hores d'ara, l'única manera de superar la situació. A 'Els matins de la Nacional' Roser Suñé ha dit que les mesures de pressió no són l'única solució.

Veu en el moviment anti passaport sanitari una barreja de por i de crítica constant cap a l'autoritat. Diu que cal potenciar molt més la pedagogia i esta fermament convençuda que sense la vacuna i amb l'Òmicron la situació seria molt més complicada.

Això sí defensa vies alternatives a la pressió constant. Creu que "s'ha de continuar treballant i ensenyant que la vacuna dona resultats positius per fer-la avançar".

Ha indicat la feina ingent que hi ha al Consell en aquest darrer any útil de legislatura començant pel pressupost que es votarà el 31 de gener.

També ha parlat de la comissió per a la sostenibilitat de les pensions, que espera que aquest any comenci a treballar en propostes concretes.

Quant a l'afer de l'avortament creu que se n'ha de parlar, però amb serenor tenint clara l'arquitectura institucional. Remarca que "som el que som pel Coprincipat".

S'ha mostrat preocupada per la gent gran a la qual diu s'ha d'ajudar buscant nous models per evitar l'aïllament, també sobre aspectes relacionats amb la salut mental de la població. Recorda que aquesta darrera és una problemàtica que ja existia i que la Covid-19 ha accentuat. 

Informa: Anna Pifarré

Comparteix: